Graag stellen wij ons aan u voor!

Real Estate Partners B.V. is in 2006 opgericht en aktief in Den Haag, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk. Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) afdeling Wonen. Het enthousiaste team bestaat uit drie registermakelaars-/taxateurs (RMT), één kandidaat-makelaar (KRMT), één verhuurspecialiste twee officemanagers en één administratief medewerker. Een flexibel, deskundig en ervaren kantoor met een brede expertise op het gebied van verkoop, aankoop, een verhuurafdeling voor verhuur en aanhuur van gestoffeerde en gemeubileerde woningen gericht op de expatmarkt, (gevalideerde) taxaties voor uiteenlopende doeleinden, vastgoedbeheer en consultancy.

Naast residentieel vastgoed richt Real Estate Partners B.V. zich ook op het MKB-bedrijfsonroerend goed zoals winkels, garages, kleinere kantoren, horeca-exploitatie en ambachtsruimten.
Wij bieden u de juiste persoonlijke service en adviezen op maat. Ons team beschikt tevens over een zeer uitgebreid netwerk. Buiten de “reguliere kantoortijden” werken wij veelal op afspraak en zijn wij mobiel bereikbaar. Real Estate Partners B.V. is uw partner voor een persoonlijke en succesvolle dienstverlening!

New listings


New!
 141m²
 1 bedroom
Zwolsestraat 3 D
Den Haag
€ 499.000 k.k.
New!
 78m²
 2 bedrooms
Cypresstraat 128
Den Haag
€ 169.000 k.k.
 92m²
 2 bedrooms
Van Geenstraat 76
Den Haag
€ 195.000 k.k.